Το ιστολόγιο της HR κοινότητας του ΟΠΑ

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο συζητήσεων και δημοσιεύσεων της κοινότητας του HR των αποφοίτων του μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Δ.Σ. του HR Society συντονίζει τις συζητήσεις των μελών του ιστολογίου και διαχειρίζεται το σύνολο των ρυθμίσεων του ιστολογίου. Παρακαλείστε να ακολουθείτε τον επαγγελματικό κώδικα δεοντολογίας και να αποφεύγεται λέξεις και εκφράσεις που παρακάμπτουν τον ηθικό κώδικα δεοντολογίας.

Καλό σερφάρισμα!!!

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Θέμα κουλτούρας η πράσινη οικονομία

Να μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία....... Για όσους πιστεύουν ότι η ΕΚΕ είναι βήμα ατασθαλιών στις Ελληνικές επιχειρήσεις.......................



Για τρίτη συνεχή χρονιά η Εταιρεία Eurocharity «σημείο αναφοράς για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Πράσινη Οικονομία» εξέδωσε το Eurocharity Yearbook 2009 με θέμα την κουλτούρα. «Μια έννοια, για την οποία υπάρχει ανάγκη επαναπροσδιορισμού, όπως και του ρόλου της, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα» επισημαίνει ο διευθύνων Εταίρος της Eurocharity κ. Μιχάλης Σπανός. Η έκδοση μέσα από έρευνες, απόψεις και άρθρα εκπροσώπων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, πολιτικών και ακαδημαϊκών που φιλοξενεί, πετυχαίνει να παραθέσει όλα εκείνα τα «συστατικά» που διαμορφώνουν το μοναδικό «ψηφιδωτό» για μια εταιρεία είτε έναν οργανισμό – που είναι η κουλτούρα τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου